Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Wij zijn 10-08-2020 weer open (op afspraak) voor Verzorging en Wellness.

In verband met maatregelen die getroffen zijn om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen volgt Euthalia Verzorging & Wellness de richtlijnen van het RIVM:

  • Volg de hygiënemaatregelen nauwkeurig op.
  • Bij binnenkomst vindt er een gezondheidscheck plaats. Met een gezondheidscheck bedoelen wij dat u gezond bent en u geen klachten heeft die passend zijn bij het nieuwe coronavirus. 
  • Als u gezondheidsklachten heeft zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijf u thuis.
  • We hebben een beperkte, gereguleerde opening met beperkte horeca waarbij overal mimimaal 1,5 m afstand gehouden kan worden.
  • De luchtzuivering bij Euthalia Verzorging en Wellness voldoet aan aan de regelgeving (Bouwbesluit) en richtlijnen.
  • In onze (Finse) sauna hebben wij uit voorzorg de ventilatie verhoogd. 
  • Tijdelijk voeren wij geen opgietingen uit.

U kunt bij ons dus gewoon een reservering maken waarbij we de bovengenoemde regels in acht nemen.

Wij adviseren onze website, de sociale media en onze nieuwsbrief in de gaten te houden. Bent u nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Schrijf u dan hier in.

De sauna tegen het Caronavirus?
Samen Krijgen Wij het Virus Onder Controle

De sauna tegen het Caronavirus?

De positieve effecten van regelmatig saunabaden op lichaam en geest zijn onomstreden. In tijden als deze is het belangrijk om het immuunsysteem te verhogen.

De beste preventie tegen het coronavirus is een gezonde levensstijl. Dit omvat met name drie dingen: sport, evenwichtige voeding en regeneratie en ontspanning. Waar virussen helemaal niet tegen kunnen: De hete lucht van de sauna. 
Wij raden aan om bij hoge temperaturen (80 – 90°C) de sauna te gebruiken en de hete lucht in te ademen. Uw eigen immuunsysteem wordt door het regelmatig sauna bezoek versterkt en kan op deze manier uw lichaam beter beschermen tegen virussen en mogelijke ziektes.

Aanbevolen Berichten