Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Deze zomer naar het strand en genieten van de zon en de zee?

Voor velen van ons die deze zomer een vakantie hadden gepland aan de zee in het verre zuiden heeft het virus (Corona – Covid – 19) daar een ieder nog eens kritisch over na laten denken.

Het advies van het RIVM luidt niet voor niks om thuis te blijven. Maar thuisblijven is natuurlijk tijdens de vakantie saai. Bovendie door de maatregelen welke de vrijheid beperkte was u wellicht erg toe aan een uitstapje. Een alternatief om naar het strand te gaan en daar te genieten van de zee en de zon is om lokaal een sauna te bezoeken.

Toch vakantiegevoel bij Euthalia Verzorging & Wellness

Bij Euthalia Verzorging & Wellness doen wij er alles aan om dat vakantiegevoel te bezorgen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Zo bent u verzekerd dat de kans klein is besmet te raken U bouwt daarmee uw weerstand op en u ervaart een fantastisch vakantiegevoel.

Euthalia Verzorging Wellness Zon Zee Strand
Euthalia Verzorging Wellness Zon Zee Strand
Lekker naar het strand

Voor wie een heerlijk bezoek bij Euthalia Verzorging & Wellness nog niet genoeg is, kan middels een hypnose helemaal wegdromen naar de ideale vakantie bestemming zonder daar fysiek naar toe af te reizen.

Nieuwsgierig geworden? neem contact met ons op.

Conclusie

De Conclusie is, u niet ver van huis hoeft te gaan om het vakantiegevoel te ervaren.

Kom genieten bij Euthalia Verzorging en Wellness van de zon, zee en het strand.

Het bezoek aan onze sauna is heel gezond en vergroot de weerstand. Zo bent u beter beschermt tegen het virus. Door de hitte …………. Lees meer hierover