Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Sauna Deventer bij Verzorging & Wellness Euthalia

Euthalia Verzorging & Wellness ligt aan de rand van het centrum van Deventer, nabij de mooie rivier de IJssel en een schitterend natuurpark. Een Sauna in Deventer is natuurlijk uniek! Deze kleinschalige Wellness locatie – compleet met sauna – bevindt zich op slechts 5 minuten lopen vanaf het station in Deventer. Euthalia Verzorging & Wellness is geïnspireerd op natuurlijke elementen; Lichaam en Geest samen. Sauna Deventer

Helemaal voor u alleen, zonder andere gasten. Lees meer hierover Luxe Privé Sauna.

Liever Alles? Zwembad, Sauna en Jacuzzi?

De Sauna in Deventer bij Euthalia Verzorging & Wellness

De sauna bij ons kan een temperatuur bereiken van 90 graden. Het klimaat wordt gecontroleerd door een microcomputer welke precies bijhoudt wat de temperatuur ten opzichte van de luchtvochtigheid is.

Onze Sauna is uitsluitend opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. Basalts stenen, Abachi hout en natuursteen welke speciaal geïmporteerd zijn uit het Balkan gebied.

Kom langs bij Euthalia Verzorging & Wellness en maak nu een afspraak!

euthalia-logo

Abachi hout in Sauna

Euthalia Sauna Deventer abachihoutHet hout is vers witachtig tot crèmegeel, aan licht blootgesteld tot goudgeel na kleurend. Doordat er geen duidelijk verschil tussen spint en kernhout (hard hout) toont het hout zeer clean en egaal van uitzicht. Het hout is hars- en splintervrij en geleidt zeer slecht warmte, waardoor het niet heet wordt. Ondanks dat u altijd op een handdoek in de sauna dient plaats te nemen is dat natuurlijk aangenaam. Ook hebben wij dit hout gebruikt voor allerlei andere binnen- en buitenafwerkingen in onze saunacabine. Zo is de vochtregulering ideaal.

Natuursteen in Sauna

Euthalia Sauna Deventer natuursteen


Wij hebben ons gerealiseerd dat Basalt en natuursteen materialen zijn, die veel moeilijker te verwarmen zijn dan hout. Het duurt langer en eist meer energie om een natuursteen te verwarmen. Dit in tegenstelling tot een houten wand. We hebben daarom beide producten gecombineerd.

Elektrische Kachel
We hebben gekozen voor een elektrische kachel. Gebaseerd op een houten sauna welke bekleed met natuursteen bleek dat de beste keuze. De rijggedeeltes zijn van hout zodat het niet te warm aanvoelt.

Basalt Natuursteen in Sauna Deventer

Door Basalt Natuursteen in onze sauna te gebruiken realiseren wij dat opwarmen langer duurt. Materialen zoals steen, tegels etc, etc zijn veel moeilijker op te verwarmen dan hout. Het duurt langer en eist meer energie om een tegelwand te verwarmen. Maar houdt zijn warmte ook langer vast. Tevens is het fijn om de stralingswarmte te voelen van de omgeving. Dit in tegenstelling tot een stralingswarmte van één bron.

De tegels zijn gebrand en geborsteld. Net als de gehele vloer (met heerlijke vloerverwarming). Welke er voor zorgt u minder makkelijk uit kunt glijden.

Euthalia Verzorging & Wellness biedt als geen ander een uniek concept. Onze faciliteiten bestaan o.a. uit: Finse Sauna waarbij u gebruik kunt maken van opgietingen met heerlijke 100% natuurlijke etherische oliën op lavastenen, een Jacuzzi, een heerlijk warm Zwembad. Wij beschikken over twee ruime douches, met mogelijkheid tot onbeperkt gebruik van drie soorten body scrubzout, shampoos, conditioners en crèmespoeling. Verder biedt Euthalia Verzorging & Wellness meer dan 40 soorten behandelingen aan waaronder de Oosterse Hamam, Hotstone behandeling en zuiverende Lichaamspakkingen. Het aanbod van onze vele soorten massages bij Euthalia Verzorging & Wellness is heel divers en heeft betrekking op het gehele lichaam. Bekijk ons ruime aanbod.

Bij ons kunt u heerlijk Relaxen en tevens gebruik maken van onze 100% verantwoorde fruit en groente Smoothies. Voor meer informatie kunt u kijken op Euthalia Verzorging & Wellness Eten & Drinken.

“Sana in Corpore Sano”

Lichaam & Geest één.
Naast ons aanbod lichamelijke ontspanning kunt u bij  Euthalia Verzorging & Wellness ook terecht voor mentale ondersteuning.

Mogen wij u binnenkort begroeten?

Graag tot ziens.

Leave A Comment