Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Veel Gestelde Vragen

Wat krijg ik erbij als ik een behandeling boek?

Indien u een reservering maakt bij Euthalia Verzorging & Wellness kunt u gebruik maken van de Lounge welke ingericht om tot rust te komen. Zowel voor als na uw behandeling.

Verder kunt u gebruik maken van de douches, schubzout, shampoos en crème spoeling.

Ook mag u gebruik maken (bij beschikbaarheid) van de sauna en het zwembad.

Wat zijn de maatregelen i.v.m. Carona?

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op Uw komst. Eén van de maatregelen is dat wij – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf uw entree bij ons te reserveren.

Kijk ook naar onze andere berichten inzake Covid-19

Wat gebeurd er als ik mijn afspraak afzeg?

Het kan natuurlijk onverhoopt voorkomen u verhinderd bent om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Hopende u ook kunt begrijpen wij voorbereidingen treffen voor een behandeling en rekenen op uw komst.

U kunt uw afspraak tot voor 24 uur annuleren, echter binnen deze periode zijn wij genoodzaakt uw gehele reservering door te berekenen.

Krijg ik mijn geld terug bij annuleren?

Als u 24 uur voor aanvang (begintijd boeking) van uw gemaakte reservering aan ons doorgeeft wordt de (aan)betaling bewaard tot een volgende sauna bezoek. Bij een annulering minder dan 24 uur verliest u uw (aan)betaling.

Kan ik bellen tijdens mijn bezoek?

Het gebruik van mobiele telefoon is niet toegestaan. Dus ook niet het nemen van foto’s. Wij respecteren de privacy en rust van anderen zoals anderen u ook respecteren. Buiten het pand kunt u weer contact leggen en/of foto’s maken.

Waar kan ik mij omkleden?

Wij hebben een kleedruimte op de eerste etage alwaar u zich kunt om/uit of aan kunt kleden. Er is een spiegel en er is een föhn aanwezig. U kunt er ook voor kiezen zich om te kleden in de ruimte zelf. Dat laatste kan zeker indien u de ruimte privé heeft geboekt.

Is Euthalia Verzorging & Wellness voor iedereen toegankelijk?

Ja, iedereen is welkom Bij Euthalia Verzorging & Wellness. Wel hebben we huisregels opgesteld. Lees onze Huisregels. Verder dient ieder gezond te zijn. Minder geschikt voor mensen die minder valide zijn in verband met een wat smalle toegang.

Wat is Privé?

Wilt u bij Euthalia Verzorging & Wellness komen genieten zonder andere badgasten tegen te komen? Dan is dat bij ons mogelijk. Bij uw reservering kunt u aangeven welke faciliteit(en) u privé wenst. Het personeel zal toezicht houden tijdens uw verblijf voor uw en onze veiligheid. Wij komen niet onaangekondigd binnen tenzij er een noodgeval is of u gebruik wilt maken van onze service.

Heeft u nog vragen?

Indien uw vraag of antwoord niet behandeld is op deze pagina, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan graag verder. Neem contact op.