Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Vandaag heb ik samen met mijn vrienden genoten van een heerlijk dagje wellness bij Euthalia. We waren er om ongeveer 13:00 uur en gingen om 20:00 uur in de avond weer naar huis. Na geacclimatiseerd te zijn en een vers kopje munt thee te hebben gedronken, hebben wij ons omgekleed en lekker uitgebreid gedoucht. )dat mag ik thuis niet zo lang 🙂 Een heerlijk douche trouwens, lekker warm en met een grote hoeveelheid water (stortdouche?). Even gescrubd en mijn lichaam en haren gewassen met een heerlijk geurende body douchegel en crème spoeling. Gelukkig was er ook een föhn aanwezig en een badkamer met spiegel enzo, anders had ik mijn haar niet nat gemaakt.

Om 18:00 uur heerlijk kip met patat gegeten en daarna nog even in de sauna geweest en een opgieting met “Wilde eucalyptus” geur en fruit na afloop. Heerlijk Zen geworden. Nog weer even gezwommen en toen zijn we weer gaan.

Goede service en graag tot een volgende keer.

Groetjes Hajar.

heerlijk dagje wellness bij euthalia