Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Thai massage brengt energie in uw lichaam.

Misschien dacht u bij het lezen van de titel: Thai massage is energie. Wat heeft dit nou weer met massages te maken. Nou eigenlijk alles. Thai massage is energie. Het was al bekend dat massage goed is voor het lichaam. Hierover is geschreven in het artikel “soorten massage”.
Maar wat de Thaise massage zo speciaal maakt proberen wij u hier uit te leggen;

Thai massage ofwel Thaise massage wat is het?

Tijdens een traditionele Thaise massage kunt u niet passief op een massagetafel liggen. Bij een Thaise massage word u door de masseur in allerlei yoga-posities gebracht. Tijdens deze massage sessie welke kan variëren tussen 30 minuten tot 2 uur. U neemt u plaats op een matras en vanaf dat moment word uw lichaam in verschillende yoga-posities gebracht.

Met behulp van de knieën, ellebogen en af en toe zelfs het hele gewicht van de masseur worden verschillende punten/energielijnen in het lichaam ‘bewerkt’. Bewerkt, zoals men dit in massagetermen noemt. Met behulp van deze verschillende drukpunten en massagegrepen wordt er druk uitgeoefend. Op de reflexpunten van uw lichaam en worden spieren zo lang gekneed tot het allerlaatste beetje spanning eruit is verdwenen. U wordt bij wijze van spreken uitgerekt, doordat de masseur uw lichaam helemaal losmaakt.

Euthalia-THAI MASSAGE

Wat gebeurt er met uw lichaam?

De bedoeling van een traditionele Thaise massage is o.a. dat uw geest in een soort trance terecht komt. Met behulp van een Thaise massage worden blokkades in uw lichaam verholpen. Tekortkomingen van de energielijnen worden weggewerkt. Bovendien zorgt een Thaise massage ervoor dat het lichaam en de geest met elkaar samen. Ze zullen zich op elkaar gaan afstemmen. Hierdoor voelt uw lichaam na zo’n massage weer als herboren.

Een Thaise massage is een geschenk voor het lichaam, de geest en het gevoel. Kortom: een traditionele Thaise massage zorgt voor complete ontspanning.

Verbluffend Resultaat

Een Thaise massage is op vele gebieden goed voor u. Zo kunnen voelbare lichamelijke klachten worden verholpen. Denkt u hierbij aan rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en zelfs buik- en menstruatiepijn. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw lichaam van binnenuit wordt hersteld. De Thaise massage zorgt voor versoepeling van het weefsel, een verbeterde bloedsomloop en het stimuleert het lymfesysteem.

Ten slotte krijg u energie van deze massages en word u er flexibeler van. Maar niet alleen lichamelijk, ook op fysiek en geestelijk gebied draagt deze massage veel bij. Het bestrijdt spanning en stress en verlaagt depressieve gevoelens. Al met al wordt er ook wel gezegd dat een Thaise massage ons geluksgevoel verhoogt en dat het bovendien levensverlengend werkt!

Thai Massage
– Yoga zonder dat u zelf iets hoeft te doen

Thaise Massage
wat-pho-bangkok-thaise-massage-opleiding-euthalia

Opleiding WAT PHO in Thailand

Om de kunst van een goede Thaise massage bij Euthalia Verzorging en Wellness goed over te kunnen brengen zijn we afgereisd naar Thailand. Daar ligt de kern van deze mooie massage technieken.
Wat Phra Chetuphon, of “Wat Pho”, is niet alleen bekend als de tempel van de liggende Boeddha, maar ook als Thailand’s eerste “open” Universiteit.

De Wat Pho Massage School bevindt zich in het noordelijke ommuurde complex van de Wat Pho tempel, direct grenzend aan het Grand Palace.
Wat Po Thai Traditional Medical en Massage School werd in 1955 geopend. Het is de eerste Thaise Medical School onder goedkeuring van het Thaise ministerie van Onderwijs.
De school biedt momenteel 4 basiscursussen in de Thaise geneeskunde:

  • Thaise Apotheek
  • Thaise medische praktijk
  • Thaise Verloskundige
  • Verpleegkundige en Thaise massage.

Wat Po TTM wordt wereldwijd erkend, de originele Traditionele Thaise Massage behandeling en training van de school, wordt ook wel aangeduid als Wat Po massage.

Een groot aantal van de Thaise en buitenlandse studenten die afstuderen aan deze school brengen hun kennis in praktijk door. Dat doen ze door het aanbieden van professionele Thai Massages. In salons, studio’s thuispraktijken of zelfs grote wellness en beautycenters over de hele wereld.

U krijgt bij Euthalia Verzorging en Wellness de Thaise massage rechtstreeks vanuit de bron, Thailand zelf. Zo bent u verzekerd van de beste massage zoals deze bedoeld is.

boek nu