Telefoon

088 8884888

Email

info@euthalia.nl

Openingstijden

Ma-Zo: 8:00 t/m 23:00 uur

Metamorfose bij Euthalia Verzorging & Wellness (van rups naar vlinder)

Euthalia staat voor vlinder en staat symbool voor verandering (Metamorfose). Een ieder weet vaak wel wat het is om een bezoek te brengen aan een Wellness-resort. U bent dan vaak op uzelf aangewezen, ondanks dat dat natuurlijk ook een stuk vrijheid geeft, is het jammer u in sommige gevallen, niet kunt doorpakken. Daarmee bedoelen wij; Doordat een Wellness overweldigend werkt en u vaak zeer relaxt er van wordt, is dat een perfecte basis om eens te kijken en te onderzoeken u nog (steeds) op de goede weg zit. Wellicht u misschien dingen anders of beter kunt doen?

Wat zou anders kunnen?

Dat is een goede vraag, waarbij u goede begeleiding kunt gebruiken. Wij bieden dat aan. Doordat wij onafhankelijk en onpartijdig zijn kunnen wij u heel goed helpen. Uiteraard op een ongedwongen en toegankelijke manier. Vaak hebben kennissen of vrienden wel een oordeel klaar of bekijken de situatie vanuit hun eigen ervaringen. Wij van Euthalia zijn al sinds 1985 bezig met psychosociale hulpverlening.

Niets moet, bijna alles* mag

Het is uiteraard geheel aan uzelf of u gebruik wilt maken van onze extra dienstverlening welke wij aanbieden. U mag uiteraard net zo goed heerlijk komen genieten zonder deze mogelijkheden aan te grijpen. Echter hebben wij ontdekt dat mensen tijdens een bezoek aan Wellness-resort in een toestand verkeren welke ideaal is om eens te kijken u nog steeds op de (goede) weg zit.

Voel u vrij en wij verwelkomen u graag.

* zie ook onze huisregels

Uit onze ruime aanbod van behandelingen, welke zeer geliefd worden er ook vaak stappen gemaakt om een (nog) beter mens te zijn. Wij leggen graag uit waarom:

Deze vergelijking gaat over drie stadia waar de mens zich in kan bevinden. Wij hoeven u niet uit te leggen dat de mens in het huidige systeem welke wij kennen zo onder druk staat het bijzonder genoemd kan worden ieder dat volhoud. Het heeft te maken met overlevingsdrang.
Hard werken is natuurlijk prima, maar hoe zit het met de ontspanning? Uitstellen en altijd nog van alles te doen. Het komt u wellicht bekend voor. Toch is het noodzakelijk hierin de juiste balans te vinden.

Wij bieden u wat u nodig heeft en garanderen u weer positief ons filiaal verlaat. Herboren!

Boek nu meteen een behandeling.

Euthalia staat voor vlinder
Alvorens een vlinder een vlinder is gaat daar een heel proces aan vooraf. Eigenlijk heb je drie stadia welke vergelijkbaar zijn in welke toestand u zich bevind.

Metamorfose bij Euthalia Wellness (van rups naar vlinder)
Metamorfose bij Euthalia Wellness (van rups naar vlinder)

(1)          Rups

U heeft zich leren voortbewegen om te kunnen overleven. U weet hoe dat moet maar weet ook het een proces is wat soms niet altijd makkelijk gaat en vaak is gebaseerd op eigen referentiekaders. Het gaat niet snel en zeker niet al te gemakkelijk. Het gaat allemaal wat onhandig en kost een hoop energie.

Vertaling naar de praktijk: U komt voor het eerst bij ons binnen en afhankelijk van uw situatie wordt er eerst gekozen om de ont-stressen wat kan plaatsvinden door Wellness (bubbelbad, sauna, jacuzzi en/of een behandeling met zwembad) of door een introductiegesprek (psychosociaal om problemen welke er eventueel zijn bespreekbaar te maken)

(2)          Pop

U bent zich bewust geworden van het feit u huidige wereld waarin u leeft steeds een beetje van het zelfde is en bent klaar voor een volgende stap. U wilt graag weten door onze expertise hoe u doelen kunt bereiken welke voorheen onhaalbaar leken. Door tijdelijk (In de natuur duurt dit anderhalf tot drie weken!) oud zeer te verwerken en te onderzoeken wat u nou echt wilt, is het nodig u daarvoor overdenkt, in uw eigen cocon. In de natuur vervelt (afstand nemen van ballast en/of negativiteit) de rups zich soms wel 5 keer!

Vertaling naar de praktijk: U bent bij ons (eerder) geweest en gaan we verder en/of verstevigen de positie waarin u zich comfortabel voelt. Middels onze unieke methodes kunnen we er voor zorgen dat u zich focust op de toekomst, wat u wilt zodat u zich nog beter gaat voelen en doelen haalt welke u heeft gesteld. Een combinatie van Wellness met wat intensievere gesprekken (desgewenst) met een van onze psychologen.

(3)         Vlinder

U heeft uw horizon vergroot en bent af van de ballast zodat u klaar bent om te vliegen. U heeft al vleugels alleen weet u nog niet hoe u ze moet gebruiken. Wij leren u deze efficiënt te gebruiken en u heeft voortaan een keuze, lopen of vliegen. U bent op de goede weg en u fladdert mee met de wind en merkt dat het u voor de wind gaat. Plekken waar de nectar zich bevind zijn voor u in no-time te vinden.

Vertaling naar de praktijk: U kiest voor de grote K van Kwaliteit in het leven en wilt af van alle ongemakken en wilt uw doelen makkelijk bereikbaar maken. U bent klaar om te vliegen. De ballast laat u achter, anders bent u te zwaar om te kunnen vliegen. U krijgt tools om te leren vliegen. Wat soms letterlijk betekend dat u (soms opnieuw) leert vliegen. U wordt intensief begeleid zodat u uiteindelijk zelf de vleugels kunt spreiden om verder te vliegen. Gecombineerd met speciale behandelingen voor het lichaam en de psyche. Eventuele ongemakken welke zich nog manifesteren worden geëlimineerd middels NLP/hypnose. Een combinatie van lichamelijke behandelingen (lichaamswerk) en intensieve gesprekken met een van onze psychologen.

Middels een speciaal programma welke wij aanbieden is het mogelijk in drie dagen van rups tot vlinder te ontwikkelen. Dit is uniek waarbij de garantie geven dat u zich nadien herboren voelt.

Euthalia Verzorging en Wellness “Heerlijk ontspannen”